Rode paprika, in stukjes
Olijfolie
Sjalot, gesnipperd
Kippenbouillon
Steranijs
Groene paprika, in stukjes
Olijfolie
Lente uitjes, fijngesneden
Knoflook, fijngesneden
Kippenbouillon
Laurier
Gele paprika, in stukjes
Gemberwortel, geraspt
Kippenbouillon
Oregano, gedroogd
|
2
1 eetl
1
5 dl
1
\
2
1 eetl
2
1 teen
5 dl
1 blaadje
2
1 theel
5 dl
½ theel
|
|
Rode paprikasoep
- Sjalot en paprika 5 minuten zachtjes bakken in de olie
- Toevoegen en op laag vuur 20 minuten koken.
Steranijs verwijderen
- Soep iets laten afkoelen, pureren in de blender en zeven
- Op smaak maken met zout en peper
Groene paprikasoep
- In olie 5 minuten zachtjes bakken
- Toevoegen en op laag vuur 20 minuten koken.
Laurier verwijderen
- Soep iets laten afkoelen, pureren in de blender en zeven
- Op smaak maken met zout en peper
Gele paprikasoep
- In olie 5 minuten zachtjes bakken
- Toevoegen en op laag vuur 20 minuten koken
- Soep iets laten afkoelen, pureren in de blender en zeven.
- Op smaak maken met zout en peper.
|