Mediterraan soepje

met Noordzeevis
Deze heerlijke soep kun je met allerlei visfilets klaarmaken: tongschar, schol, poon, zeewolf, wijting...
 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 

Benodigde tijd:         40 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Peterselie, gehakt

 Knoflook, gehakt

 Ansjovis, in stukjes

 Droge witte wijn of droge sherry

 Tomaten, ontveld, ontpit, in blokjes

 Saffraan

 Visfumet

 Visfilets, in reepjes

 Garnalen

 

 

 ½ bosje

 4 tenen

 100 gr

 2,5 dl

 6

 1 doosje(poeder)

 2 liter

 400 gr

 200 gr

 

 

e
e
e
  • Aanstoven in olijfolie
     
  • Toevoegen en 10 minuten inkoken



     
  • Toevoegen en 10 minuten sudderen


     
  • Toevoegen en 3 minuten pocheren

 Witbroodsnee

  4

 

  •  Korstjes er af snijden en roosteren
    Op de bodem van warme, diepe borden leggen en overgieten met de soep 

 

Powered by liveSite Get your free site!