Tartaar onder glas

Bron: Good Food

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 ronde vorm van ca. 5 cm. 4 grote glazen

Benodigde tijd:        1 uur
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 

 Mayonaise

 Room

 Truffelpanade

 Honing

 

 1 eetlepel

 1 dl

 ½ eetlepel

 ½ eetlepel

 

       Truffelmayonaise
e
e
e
e
e
  • Meng en breng op smaak met peper en zout

 Kogelbiefstuk

 Sjalotje

 Pijnboompitten

 Truffelmayonaise 

 

 

 300 gr

 ½
 

 1½ eetlepel

 2 eetlepels
 

 

 

  • Snijd zeer fijn
     
  • Snipper
     
  • Rooster in een droge koekenpan
     
     
  • Roer alles door elkaar en maak naar smaak af met peper en zout

 

 Rauwe ham 
 

 Cress

\


 Peperkoek

 

 Truffelpanade

 Truffelolie

 

 4 plakjes


 1 bakje

 


 4 heel dunne             plakjes          

 
 ½ eetlepel 

 1 eetlepel 

 

 

 

 

  • Plaats tartaar in ronde vorm midden op bord en verwijder vorm
  • Leg plakje ham op tartaar
     
  • Besprenkel met olijfolie en leg een toefje op de ham
  • Plaats de glazen omgekeerd op de tartaar
     
  • Plaats een plakje peperkoek op het glas




  • Roer de panade door de truffelolie en sprenkel rondom glas 

 

Powered by liveSite Get your free site!