Tartaarsaus

 

Hoeveelheid:             4 tot 6 porties; 

Benodigd:                 foodprocessor

Benodigde tijd:        20 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Augurk, zoetzuur

 Zilveruitjes

 Kappertjes

 Ei, hardgekookt

 Bladpeterselie
 

 Creme fraiche

 Mosterd

 Worschestiresaus

 Limoensap

 

 

 2

 1 eetlepel

 1 eetlepel

 2

 20 gr

 
 200 gr

 1 theelepel

 1 theelepel

 1 eetlepel

 

 

 

 

 

 

e
e
e
e
e
e
e
  • Hak in de processor fijn







  • Voeg toe en meng tot saus.
    Maak op smaak af met peper en zout

  • Lekker bij visgerechten
    bv. fish and chips! 

 

Powered by liveSite Get your free site!