Thaise pompoencurry met zeebanket

Lekker pittig en snel klaar , als je de curry van tevoren hebt gemaakt!!

 

Hoeveelheid:             vier personen

Benodigd:                 

Benodigde tijd:         30 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Pompoencurry

 Garnalen, rauw, gepeld

 Zalm, in grote blokjes

 Paksoy, gesneden

 Limoensap

1 portie

 400 gr

 500 gr

 1 grote of
 2 kleine 
 scheut 

 

  • Zie basics pompoencurry




  • Voeg toe aan de curry en laat in ± 10 minuten zachtjes gaar pruttelen
  • Voeg naar smaak een scheut limoensap toe
  • Serveer met rijst en gehakte koriander 

     
  • In plaats van paksoy kun je ook een andere groente nemen bv boontjes
  • Zeebanket kan gevarieerd worden


 

Powered by liveSite Get your free site!