Infusie van rum en ananas

Heerlijk om zo te drinken(op ijs) of om pina colada te maken

 Bron:                       Anova

Hoeveelheid:            0,7 liter

Benodigd:                 Sous vide apparaat, weckpot van 1 liter of een kookzak, zeef

Benodigde tijd:         20 minuten, twee uur in waterbad en 15 minuten verwerken
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 
​ Ananas

 Rum (ik gebruik natuurlijk Pott
​ rum 57%!!)

 Suiker

 
​ 1

 1


​ 200 gr

 

 

 

  • ​Verwarm het waterbad op 57°C
  • Maak de ananas schoon en snijd in blokjes
  • Doe de ananas met de rum en de suiker in een kookzak en vouw de bovenkant om of seal of gebruik een weckpot
  • Verwarm twee uur in het waterbad
  • Koel terug op ijs en zeef in een fles.
  • Gebruik de ananasblokjes bij een ijsbereiding  of vries in voor later gebruik.
Powered by liveSite Get your free site!