Bonbon de foie gras au pain d'epice

Bonbon van eendenlever in een kruidkoekjasje

Bron: Master Chef France
klein maar fijn!!

Hoeveelheid:            ±12 bonbons

Benodigd:                 bolletjessteker, foodprocessor

Benodigde tijd:         25 minuten en 2 uur droogtijd van de ontbijtkoek
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Ontbijtkoek




 Bloc de foie gras de canard(blikje)

 2 plakken




 200 gr

 

  • Snijd de randen van de koek en laat in een warme oven 80°C ±2 uur drogen. Hak fijn in de foodprocessor tot kruim,
    Voeg zout en peper toe
  • Koel vooraf goed in de koelkast
  • Steek met een bolletjessteker bolletjes uit de lever en rol met je handen tot mooie bolletjes.
  • Maak tussendoor steeds je handen schoon met koud water
  • Rol door het koekkruim en serveer ev. in een bonbonpapiertje met een cracker
Powered by liveSite Get your free site!