Elly's vruchtentaart

recept van Elly Wijnbergen bij mijn afscheid van De Leeuwerikhoeve
DSC_1900.JPG 

 

Hoeveelheid:             6 personen

Benodigd:                 foodprocessor, quichevorm liefst met losse bodem

Benodigde tijd:         40 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Langetjes (kaneelbiscuit)

 Boter, zacht

 

 

 

 Mon Chou

 Witte basterdsuiker

 

 Slagroom

 Klopvast 

 120 gr

 125 gr




 200 gr 

 50 gr


 250 cl

 1 zakje

 
 e
e
  • Hak de koekjes fijn in de foodprocessor en voeg de zachte boter toe. Meng tot mengsel dat op nat zand lijkt
  • Bekleed de quichevorm met het mengsel en zet in de koelkast

     
  • Meng in processor en doe in kommetje


     
  • Klop de slagroom behoorlijk stevig

e

e

e

 Vlaaivulling naar keuze

 

 

 

 430 gr

 
  • Haal de quichevorm uit de oven en verdeel het Mon Chou mengsel over de bodem
  • Verdeel de slagroom hier overheen en strijk glad
  • Verdeel de vlaaivulling erover en in koelkast 2 uur laten opstijven

 

 

Powered by liveSite Get your free site!