Garnalen met pernod

Een heerlijk, snel te maken voorgerecht
Bron: Ottolenghi

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 

Benodigde tijd:         20 minuten 
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Romatomaten

 Garnalen, rauw

 Boter

 Chilivlokken

 Kalamataolijven, ontpit

 Pernod



 Knoflook in dunne plakjes

 Bladpeterselie, fijngesneden

 4

 12

 50 gr

 ½ theelepel

 50 gr

 20 ml

 

 

 3 tenen

 2 eetlepels

 

  • Pel en ontpit en snijd in parten



     
  • Bak de garnalen op hoog vuur in 20 gr boter 2 minuten
    Voeg tomaat, chilivlokken en olijven toe en bak nog 2-3 minuten tot de garnalen bijna gaar zijn
    Giet de pernod erbij en laat 1 minuut verdampen
  • Voeg de rest van de boter toe en de knoflook, peterselie en wat zout
  • Schep door elkaar en serveer met brood

     
Powered by liveSite Get your free site!