Garnalenspaghetti met wodkaroomsaus

Bron: Donna Hay: Simple dinners

Ook een heerlijk lunchgerecht!!

 

Hoeveelheid:             vier personen

Benodigd:                 

Benodigde tijd:         30 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Spaghetti

 Room

 Wodka

 Limoensap

 Grote rauwe garnalen, gepeld

 Knoflook in plakjes

 Boter

 

 Bladpeterselie, de blaadjes

 Rode peper in reepjes

 

 400 gr

 250 ml

 75 ml

 2 eetlepels

 400 gr

 4 tenen

 20 gr

 

 15 gr

 1

 

  • Kook de spaghetti in ruim water gaar.



  • Laat 5 minuten zachtjes pruttelen 




  • Bak de garnalen en de knoflook 2 minuten in de boter en voeg toe aan het wodkaroommengsel




  • Voeg toe aan het wodkaroommengsel en schep de spaghetti erdoor,
    Maak naar smaak af met zout en peper 

 

Powered by liveSite Get your free site!