Oosterse kip-kool salade

Bron: Donna Hay: Simple dinners
Ook een heerlijk lunchgerecht!!

 

Hoeveelheid:             vier personen

Benodigd:                 

Benodigde tijd:         30 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Kokosmelk

 Vissaus

 Limoensap

 Suiker

 150 ml

 1 eetlepel

 2 eetlepels

 1 eetlepel

 

e
e
e
ee
e
  • Klop in slakom tot dressing

 Kipfilet, gekookt, in reepjes

 Wortel, in reepjes 

 Chinese kool, fijn gesneden

 Koriander, gehakt

 Rode peper, in reepjes

 cashew of pinda's

 800 gram

 2  

 1

 1 bos

 2

 150 gr

 

 

e
e
e
e
e
e
e
e
  • Schep voorzichtig door de dressing en dien op

 

 

 

  • In plaats van kool kan ook gesneden little gems worden gebruikt
  • Eventueel nog bieslook en munt toevoegen

 

Powered by liveSite Get your free site!