Piendang telor

Heerlijk eigerecht als onderdeel van een rijsttafel

 

Hoeveelheid:            4 

Benodigd:                 foodprocessor

Benodigde tijd:        40 minuten

REDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Ui

 Knoflook

 Sambal oelek

 Laos


 Azijn

 Water

 Ketjap manis

 Bruine suiker


 Ei, hardgekookt

 1 

 2 teentjes

 1 theelepel

 ½ theelepel


 1 eetlepel

 1 eetlepel

 4 eetlepels

 ½ eetlepel


 4

 

e
e
e

 

  • Hak in de foodprocessor fijn en fruit in wat olie ± 4 minuten




     
  • Voeg de overige ingredienten toe en laat even doorkoken
    Maak op smaak af met zout
     
  • Voeg de eieren toe en laat intrekken in de saus
Powered by liveSite Get your free site!