Pizza met ansjovispasta en mesclun

Hoeveelheid:            4 personen

Benodigd:                 oven, foodprocessor 
Benodigde tijd:         1 uur en 10 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Pizzadeeg

 Ansjovisfilets
 Tonijn op water
 Provençaalse kruiden

 

 Mesclun
 Olijfolie
 Ciderazijn

 1x recept

 1 blikje
 1 blikje
 1 theel

 

 75 gr
 1 eetl
 2 theel

 

 
  • Pureer in de foodprocessor en breng op smaak met peper
  • Bestrijk de pizzabodem met de ansjovispuree en bak af in de oven
  • Maak de mesclun aan met de olie en azijn; verdeel over de pizza en serveer ev. met krullen parmezaan
     
  • Voor een snel resultaat kun je natuurlijk kant en klaar pizzadeeg gebruiken
Powered by liveSite Get your free site!