Saté Babi

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 satépennen, gril, bbq of grote bakpan, foodprocessor

Benodigde tijd:         1 uur bereiden; minimaal 2 uur marineren
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 

 Ui

 Knoflook

 Ketoembar

 Laos 

 Ketjap manis

 Bruine suiker

 Zout en peper

 

 Varkenshaas 

 

 1

 2 tenen

 1 theelepel 

 ½ theelepel

 2 eetlepels

 1 eetlepel

 ½ theelepel

 

 500 gr

 

 

 

              Marinadee
e
e
e
e
e
e
e
e
         

 
  • Doe alles in de foodprocessor en hak fijn
     
  • Snijd in blokjes, voeg toe aan de marinade en laat minimaal 2 uur marineren
  • Rijg aan satépennen en gril of bak
     
  • Een grotere hoeveelheid saté kan ook heel goed gefrituurd worden en later in de oven worden opgewarmd
  • Hierbij hoort natuurlijk:
    Pindasaus!

 

 

Powered by liveSite Get your free site!