Schwarzwalder-kirschcoupes

Bron: Het sous-vide kookboek
De ijsvariant van het bekende taartje uit het Zwarte Woud!
 

Hoeveelheid:            4 personen

Benodigd:                 mixer, schaaf, ijscoupes of glazen

Benodigde tijd:         1 uur inweektijd en 10 minuten bereidingstijd
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Kersen op sap
 Kirschwasser

 1 pot 350 gr
 100 ml

 

  • Giet de kersen af, voeg het kirschwasser toe en laat ± 1 uur intrekken.
    Schud regelmatig

 Chocoladebrownies, in stukjes
 Chocoladesaus
 Slagroom
 

 Pure chocolade
 Vanille ijs

 2 a 3
 flesje
 Spuitbus of
 zelf kloppen
 
 100 gr
 1 liter
 
  • Vul de glazen afwisselend met kersen, brownies, chocosaus, bolletjes ijs en slagroom
  • Top af met slagroom en schaaf er wat chocolade overheen
Powered by liveSite Get your free site!