Stoofpeertjes

Stoofpeertjes met de heerlijke geuren van Kerst!
 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                

Benodigde tijd:        50 minuten 
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

  Stoofpeertjes Gieser Wildeman

  Glühwein

  Vanille extract

  Kaneelstokje 

 Kruidnagel

 

 

 

 6

 1 liter

 1 theelepel

 1

 2

 

 

 

  • Schil de peertjes, snijd in parten en verwijder het klokhuis.



     
  • Breng aan de kook, voeg de peertjes toe en laat ong 30 minuten pruttelen tot de peertjes zacht zijn.
  • Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagels. Haal met een schuimspaan de peertjes uit het vocht en doe in een schaal
  • Laat het vocht tot de helft inkoken en bind ev. met maizena of allesbinder.
  • Voeg weer toe aan de peertjes en serveer warm of koud
     

 

 

Powered by liveSite Get your free site!