Wortelsoep met harissa
Velouté de carottes a la harissa et coriandre 

Bron: Master chef France

 

Hoeveelheid:            8 personen

Benodigd:                 staafmixer of blender

Benodigde tijd:         45 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Wortel
 Aardappel, bloemig
 Kippenbouillon


 

 

 

 

 Harissa

 Koriander

 500 gr
 1
 1 blokje

 

 

 

 


 1 theelepel

 ½ bosje

 

  • Schil de aardappel en de wortel en snijd in blokjes
  • Bak zachtjes in olie ± 5 minuten
  • Voeg het bouillonblokje toe en water tot het aardappel-wortelmengsel net onder staat
  • Laat 30 minuten zachtjes koken
  • Laat iets afkoelen en blend tot een mooie gebonden soep
  • Maak pittig op smaak met harissa en ev. zout
  • Schenk in kleine kopjes en bestrooi met gehakte koriander
Powered by liveSite Get your free site!